Handelspolitik

HANDELSBETINGELSER

Køb af farligt gods 

Ved accepterer af vores handels betingelser, bekræfter du at du er fyldt 18år, hvis det er med levering skal modtagerene være fyldt 18år og vi forbeholder os retten til at spørge om ID ved levering eller afhentning.

Betingelser for privat køb

Følgende salgs- og leveringsbetingelser gælder for både levering og afhentning i teltet hos SilkeborgFireworks Aps

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og SilkeborgFireworks Aps.

Risikoen for varer købt hos SilkeborgFireworks Aps overgår til dig som køber på leverings tidspunktet.

 

Reklamation

Køber skal gøre opmærksom på eventuelle fejl eller mangler ved leveringen fra SilkeborgFireworks Aps, så snart det er konstateret, efter at køber har modtaget varen. Det en købers pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed begrænset af den holdbarhedsperiode som den pågældende varer har eller i henhold til købeloven max 2 år.

Pris og betaling

Hos SilkeborgFireworks Aps kan du bestille dine varer online og betale via Paypal eller kort forud. Fyrværkeriet kan først blive udleveret efter d. 15/12.

Levering

Levering kan kun vælge til en adresse i 8600 postnumret. Leveringen anses som sket, når pakket er leveret på adressen og modtager har skrevet under. Det er kundens ansvar at skrive et ønsket på dagen hvor pakken kan leveres. Er der ingen på adressen bliver pakket taget med tilbage til udleveringens stedet til afhentning. Er der specille leverings øsnker er det kunden pligt selv at informere os i kommentarfeltet.

Pakkerne vil blive leveret af en fra personalet da det ikke kan bestilles til levering med fragtmand eller post, da det ikke er tilladt jf. dansk lov.

Fortrydelsesret

SilkeborgFireworks Aps yder 14 dages fuld fortrydelsesret, gældende fra den dag køber modtager varen. Fortryder køber købet, skal SilkeborgFireworks Aps underrettes herom senest 14 dage efter den dag, køber modtog varen. Køber skal returnere varen i samme stand og mængde som den er modtaget. Varen pakkes forsvarligt ind og du skal selv leverer varen efter aftale. For varer, der specifikt sælges med mere fordelagtige vilkår omkring fortrydelse, gælder de gunstigere vilkår frem for den almindelige fortrydelsesret. Ved tilbagelevering af købte varer, skal disse leveres i selv samme stand, som de er købt. For varer, der specifikt sælges under mere fordelagtige vilkår omkring fortrydelse, gælder de gunstigere vilkår frem for den almindelige fortrydelsesret.

Forbehold

På fyrværkeri ydes der ikke nogen form for fortrydelse ret, disse varer sælges kun i en begrænset periode, ved bestilling af disse varer afskrives automatisk fortrydelses retten. Hvis man vil returnere fyrværkeri koster det et gebyr på 1000,- og kun efter aftale med SilkeborgFireworks Aps

Der tages forbehold for tryk-/ tastefejl samt udgåede varer.

Ansvar

Bemærk det kundens eget ansvar at fyrværkeriet opbevares og anvendes efter lovens forskrifter.

Lovinformation: Sikkerhedsstyrelsen

Kontaktoplysninger

[  SILKEBORG FIREWORKS APS  ]
[ KASTANIEHØJVEJ 15  ]
[  8600 SILKEBORG  ]
E-mail: [  INFO@silkeborgfireworks.dk ]

Forbehold for trykfejl, udsolgte varer, leveringssvigt samt erstatningsvarer med andet omslag i samme eller bedre kvalitet. Ligeledes kan mindre ændringer i sortimenterne forekomme. Der tages forbehold for udsolgte varer og ufremkommeligt vejr, ligesom der kan forekomme længere leveringstid i spidsbelastede perioder.